Permanent hårfjerning København

Tilbud:

Betal for dyreste område og få 50% rabat på ubegrænset antal tilvalgte områder i samme behandling!

Køb et klippekort på 6 behandlinger og få 15% yderligere samlerabat.


Vintertilbud:
Betal for dyreste område og få 50% rabat på ubegrænset antal tilvalgte områder i samme behandling!

Køb et klippekort på 6 behandlinger og få 15% yderligere samlerabat.

Permanent hårfjerning - Slip af med uønskede hår

Permanent hårfjerning er den idelle behandling til dig, der ønsker en langvarig løsning mod uønsket hårvækst. Behandlingen er blevet mere og mere kendt i løbet af de seneste år, og behandlingen er kendt hos både mænd og kvinder.

Uønsket hårvækst forskellige steder på kroppen kan være til stor gene, og det kan være svært at slippe af med. Hårvækst er helt naturligt, og det er noget, som vi alle har. Men det sker desværre, at vi nogle steder på kroppen får uønsket hårvækst, som vi helst ville være foruden. Der er selvfølgelig muligheder for at barbere eller vokse hårene af. Men de fleste har nok oplevet irriteret hud, røde knopper og indgroede hår, som følge af hårfjerningen. Det kan du slippe for, hvis du får foretaget permanent hårfjerning behandlingen.

Permanent hårfjerning kan især være en optimal løsning for kvinder, der er trætte af at barbere deres ben om sommeren og på ferier. Permanent hårfjerning vil gøre din hverdag nemmere og spare dig for ekstremt meget tid. Din hud vil med tiden blive pænere, fordi den ikke bliver udsat for slid fra barberskrabere og voks.

Uønsket hårvækst kan desværre også komme som følge af sygdomme. Det kan være frustrerende, at føle man ikke kan gøre noget ved den uønskede hårvækst. Så book din tid nu, og lad os hjælpe dig.

Hos Møller Poulsen vil vi gerne hjælp dig med at blive fri for den uønskede hårvækst. Vi har valgt at specialisere os inden for permanent hårfjerning. Book en tid til en konsultation, så vi kan starte din behandling hurtigst muligt.

BOOK en Gratis konsultation

Få en 100% gratis konsultation til SHR.
Konsultationen er obligatorisk inden opstart af en permanent hårfjernings behandling

Julie Møller Poulsen

Certificeret behandler

BOOK en Gratis konsultation

Få en 100% gratis konsultation til SHR.
Konsultationen er obligatorisk inden opstart af en permanent hårfjernings behandling

Julie Møller Poulsen

Certificeret behandler

Hvem kan få behandlingen?

Vi tilbyder behandlingen til både mænd og kvinder, og de eneste regler vi har er at du er over 18 år, og at du ikke er gravid under behandlingen.

Vores professionelle udstyr gør det muligt for os at behandle alle slags hår- og hudtyper. Som en af de få klinikker i Danmark kan vi med vores fantastiske udstyr behandle lyse og røde hår.

Det har i mange år kun været muligt, at fjerne mørke hår, men hos Møller Poulsen kan vi klare det hele på den mest skånsomme måde og med minimale bivirkninger.

Det kræver dog, at man kommer ind til en forundersøgelse, før vi kan påbegynde behandlingen.

Det er vigtigt, at du ikke får foretaget nogle voksbehandlinger kort inden din behandling, og heller ikke imens.

Hvilke områder kan behandles?

Man kan faktisk behandle områder på hele kroppen. De mest typiske er følgende:

  • Overlæbe
  • Hage
  • Ben
  • Intime områder og bikinilinje
  • Armhuler

Så uanset hvor på kroppen du kunne tænke dig at få foretaget behandlingen, er det noget vi kan hjælpe dig. Vi er uddannet og specialiseret i permanent hårfjerning. Vi garanterer et holdbart og flot resultat. Lad os hjælpe dig, og bliv fri for uønsket hårvækst.

Du er altid velkommen til at booke en tid til en gratis og uforpligtende konsultation.

Hos Møller Poulsen vil vi gerne sørge for at får oplevelsen af en professionel og behagelig klinik. Derfor vil din behandling blive udført ved hjælp af den nyeste teknik, der findes inden for permanent hårfjerning. Vi benytter os af Xenia SHR e-motion, som er Toplites effektive maskine til permanent hårfjerning, og som selvfølgelig er CE-mærket. Vi starter selvfølgelig ud med en konsultation, som er helt gratis og uforpligtende. Derefter kan vi påbegynde behandlingsforløbet, hvis du beslutter dig for, at behandlingen lige er noget for dig. 

Behandlingen bliver udført af gennem jævne bevægelser med håndstykket. Huden vil være godt beskyttet under hele behandlingen på baggrund af de reducerede energidoser samt det avancerede kølingssystem af safirglasset. Du kan selvfølgelig forvente et yderst effektivt resultat. 

En behandling vil typisk vare mellem 10-20 minutter alt efter, hvilket område på kroppen, der skal behandles. Da hårets livscyklus består af tre faser, som er følgende: 

  • Vækstfasen
  • Hvilefasen
  • Afstødningsfasen 

Permanent hårfjerning vil kræve flere behandlinger, da hårsækkende ikke følger hinanden i de tre faser. Behandlingsforløbet vil typisk bestå af minimum 8 behandlinger. 

Under behandlingen vil hårene og huden langsomt blive langsomt opvarmet til en temperatur på maksimalt 45 grader. Her vil huden stadig være beskyttet og behandlingen vil føles behagelig. Når huden opnår denne temperatur, vil hårenes proteiner udstødes naturligt, hvorefter yderligere hårvækst vil blive stoppet permanent.  

Spørgsmål til din behandling?

Vi tilbyder permanent hårfjerning til alle

Hos Møller Poulsen mener vi, at permanent hårfjerning skal være for alle – uanset hvilken type hud og farve dine hår har. Vi valgt at investere i det bedste udstyr, så vi kan sikre os at du får den rette behandling, der giver det bedste resultat. Vores største opgave er at give vores kunder en god oplevelse, så de kan føle sig i trygge hænder under behandlingen. Derfor gør vi brug af en effektiv maskine til permanent hårfjerning. Vi benytter os af Xenia SHR e-motion, og med denne maskine, har vi muligheden for at foretage en permanent hårfjerning på alle typer af hud og hår. Med andre typer af maskiner, er det kun muligt at fjerne mørke hår. Med Xenia SHR e-motion, kan vi fjerne alle slags hår – også lyse og røde. Vi mener nemlig, at permanent hårfjerning skal være for alle.

Benhandlingen er hurtig, effektiv og smertefri. Du kan få behandlingen året rundt. Har du følsom eller solbrændt hud, kan vi også behandle den helt uden bivirkninger.

Permanent hårfjerning i København

Vi holder til i hjertet af København. Vores klinik er centralt placeret, og er derfor nem at komme frem til. Du er altid velkommen til at komme forbi klinikken for at høre mere, før du beslutter dig for at bestille en tid til en gratis og uforpligtende konsultation. Så kan vi i fællesskab igangsætte dit forløb. Vi lover dig for at med os som din behandler, vil du føle dig tryg og sikker igennem hele forløbet. Vi ved, hvor vigtigt er det er at at føle tryghed og en hos kemi hos sin behandler, og det vil vi sørge for, at du føler hele vejen igennem.

Vi tilbyder også fedtfrysningsbehandlinger. Du kan læse mere om vores fedtfrysningsbehandling HER.

 

Hos Møller Poulsen bruger vi den anerkendte SHR-maskine til permanent hårfjerning

Hos Møller Poulsen har vi valgt at investere i det bedste udstyr på markedet til permanent hårfjerning  – nemlig SHR-maskinen.

Det har vi fordi, det ganske enkelt er den maskine, der giver de bedste resultater og den mest behagelige oplevelse.

 

Hvad adskiller SHR-teknologien fra andre hårfjerningsmetoder

SHR står for Super Hair Removal. Det er en teknologi, der er udviklet af Toplite, som er en af verdens førende og mest innovative producenter af hårfjerningsteknologi.

Den første forskel du som klient oplever er, at SHR-maskinen varmer huden mere forsigtigt op end tilsvarende maskiner på markedet. Det betyder, at du ikke vil opleve de smerter, der normalt er forbundet med permanent hårfjerning.

SHR-maskinen fungerer ved lavenergi, og varmer forsigtigt huden op til 40-45 grader. Det står i skarp kontrast til mange klassiske lasere, som varmer huden helt op til 70 grader.

Samtidig opererer SHR-maskinen med en højere lysfrekvens, hvilket gør den i stand til også at fjerne de finere lyse hår, som andre maskiner har svært ved at få bugt med.

SHR-teknologien er derved både mere effektiv, og mere skånsom for dig som klient.

 

Med SHR-teknologi kan du foretaget permanent hårfjerning alle steder på kroppen

En anden grund til, at vi har valgt SHR-maskinen, som vores foretrukne maskine til permanent hårfjerning er, at den kan bruges alle steder på kroppen.

Der er således lavet kliniske studier, som viser, at permanent hårfjerning med SHR-teknologi, er langt mere sikker end den normale laser-teknologi. Der er stort set ingen bivirkninger eller risici forbundet med behandlingen, og det er samtidig også den mest skånsomme og smertefri behandling.

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan SHR- maskinen adskiller sig fra andre teknologier og metoder eller hvis du har andre spørgsmål til permanent hårfjerning.

Følg med i det seneste nye

Følg med på vores Facebook, og bliv opdateret om vores nyheder og gode tilbud.

Kontakt mig