Hi-Emt behandling

Hvad er Hi-Emt?

Hi-Emt behandling kan give lige netop det løft du ønsker til baller og mave
 

Rent teknisk så bruges der HIFEM teknologi (High-Intensity Focused Electromagnetic) til Hi-Emt behandlinger. Det er en behandling, som i mange år har været særlig kendt fra USA, og har givet nogle rigtig flotte resultater.
Hele behandlingen er primært fokuseret på reduktion af fedt samt opbygning af musklerne. Der sendes elektromagnetiske impulser ind i det specifikke område så muskulaturen stimuleres. Sammentrækningerne og aktiviteten i muskelfibrene sætter forbrændingen af fedt yderligere op. Netop derfor er en Hi-Emt behandling så effektiv – fordi den både forbrænder fedt og opbygger muskulatur.

Kombinationen af disse to giver især flotte tonede resultater ved behandling af mave, baller og lår.

Emsculpt forklaring

Hvorfor skal jeg vælge Hi-Emt?

En Hi-Emt behandling er ikke en slankebehandling. Således opnås det bedste og længerevarende resultat også, hvis man i forvejen dyrker motion og spiser sundt og varieret.

Ved for mange overflødige kilo er dette ikke den mest optimale behandling idet et godt resultat afhænger af en vis grad fremtonet muskulatur i forvejen. Dette er selvfølgelig noget man kan få vejledning i, så du kan finde frem til det helt rigtige forløb for dig.

Før -og efterbilleder af Hi-Emt behandlinger

Resultater af emsculpt behandling

Behandlingen med Hi-Emt

Inden nogen form for behandling starter, planlægges først og fremmest en tid til en konsultation. Så du kan få en helt reel idé om, hvordan og hvorfor en Hi-Emt behandling kan være en værdifuld behandling for netop dig. Det er vigtigt at der bliver lavet en grundig forventningsafstemning med dig, så du ved hvordan resultatet bliver og bliver tilfreds heraf.

Selve behandlingen varer omkring 30 minutter og betegnes som smertefri. Du blive placeret på en briks og derefter placeres Hi-Emt enheder på det ønskede område. Det anbefales at du tager træningstøj på til behandlingen.

Næste dag vil du nok føle en ømhed, som også er helt normalt efter hård træning. Denne behandling er blot meget mere fokuseret og effektiv, end hvad man selv ville kunne opnå på samme tid.

Under én behandling opnås der helt op til 20.000 supramaksimale muskelsammentrækninger, som kan sammenlignes med en træning på 20.000 mavebøjninger. Forbrændingen øges og der sker en hurtigere nedbrydning af fedtvæv – det styrker derefter muskulaturen senere, som opbygges med flere muskelfibre i behandlingsområdet.

For det bedste, og et længerevarende, resultat anbefaler vi 4 behandlinger inden for en periode på  2 uger.
Alt efter hvordan man selv vedligeholder resultatet, kan man sagtens få f.eks. årlige behandlinger.

Bivirkninger ved Hi-Emt

Der er ikke registreret bivirkninger ved Hi-Emt behandlinger, og derfor er behandlingerne også FDA-godkendt.
Dog fraråder vi behandlingen til gravide, mennesker der har epilepsi eller har metalimplantater i kroppen. 

Emsclupt maskinen - flotte resultater til baller og mave

Priser på Hi-Emtbehandlinger

Eftersom priserne på Hi-Emt behandlinger varierer alt efter behandlingsområde og antal omgange, så det bedst at tage direkte kontakt til en klinik og eventuelt komme med til en konsultation. Det gør det også lettere sammen at finde frem til det ønskede resultat og derfor også den rette behandlingsform.