Hvad er en fedtfrysning egentligt, udover en effektiv måde at fjerne uønsket fedt?

Fedtfrysning

Gå aldrig på kompromis med kvaliteten og trygheden, som der skal være ved skønhedsbehandlinger. Vælg derfor altid en klinik udelukkende med erfarne og uddannede behandlere.

Hvad er fedtfrysning?

Fedtfrysning er en nyere teknologi, der er udviklet og dokumenteret i samarbejde med ledende læger og forskere fra Harvard University tilbage i 2005.

I modsætning til de klassiske fedtreduktions indgreb kræver en fedtfrysning ikke kirurgi, som du eksempelvis oplever det ved en fedtsugning eller gastric bypass. Det gør fedtfrysning til den måske mest skånsomme metode til fedtreduktion her i 2019.

Hvordan fungerer fedtfrysning?

En fedtfrysningsbehandling fungerer ved, at man med en applikator fryser fedtcellerne ned til -8 grader. Ved -8 grader vil dine fedtceller krystallisere, hvilket resulterer i, at fedtcellerne dør, og altså ikke kommer igen.

For dem der har nogle meget specifikke ønsker til, hvor på kroppen de ønsker at tabe sig, så er fedtfrysning en fantastisk behandlingsform.

Når du eksempelvis løber en tur eller går på slankekur, så har du sikkert oplevet, at du ikke har den store kontrol over, hvor på kroppen du taber dig.

Mange kvinder oplever, at de første kilo bliver taget fra numse og bryster, hvor de i den optimale verden havde fået en smallere talje og en fladere mave.

Med fedtfrysning kan du, mere eller mindre selv bestemme, hvor på kroppen du ønsker at tabe dig.

Hvilke områder kan fedtfryses?

Fedtfrysning kan bruges til at fjerne de særligt genstridige ekstra kilo. Behandlingen er også kendt som Coolsliming, det er ikke en slankekur men et godt alternativ til en fedtsugning. Fedtfrysning kan benyttes til fjerne fedt på følgende områder:

Fedtfrysning af Lår og hofter

Hvis dit fedt har valgt at sætte sig på dine lår og hofter, så er der også hjælp at hente for dig. Du kan sagtens få nogle tyndere lår som ikke mødes når du går eller komme ned i nogle mindre størrelses bukser.

Siden fedtet på lår og hofter sidder fordelt over et større stykke vil det ofte tage flere konsultationer at opnå det ønskede resultat, da det ikke er muligt at behandle hele vejen rundt om lårene eller hofterne på en gang.

Fedtfrysning af Dansehåndtag

Dansehåndtag som de bl.a. kaldes, er overskydende fedt som sidder på siden af maven over hoften. Det er et klassisk sted for overskydende fedt at sætte sig og som er ekstra synligt når man går med stramt siddende tøj. Hvis du gerne vil slippe af med dellen på siden og samtidig få fremhævet dine kvindelige former, så er en fedtfrysning en ideel løsning for dig.

Fedtfrysning af Bryster (mænd)

Mandebryster er et problem for mange mænd, problemet opstår når overskydende fedt sætter sig på brystet. Det er et problem, som let kan lede til nedsat selvværd og resultere i at man undgår at deltage i bestemte sociale sammenhæng, så som f.eks. at deltage i ture på stranden, hvor det er normalt med en bar overkrop. Her kan en fedtfrysning være en god løsning til det kosmetiske problem.

 

Fedtfrysning af Mave

Maven er for mange et svært sted at tabe sig på. Uanset hvor ofte folk løber eller laver mavebøjninger, så vil det bløde maveskind bare ikke forsvinde. Her er en fedtfrysning en god løsning til du kan få den mave du altid har drømt om.

Før -og efterbilleder af fedtfrysning

Er fedtfrysning farligt?

Du kan være helt rolig. Fedtfrysning er en ganske ufarlig og veldokumenteret behandling. Der kan være meget få bivirkninger ved fedtfrysning, men de forsvinder alle efter ganske kort tid, og du risikere ikke mén for livet, som ved eksempelvis kirurgiske indgreb.

Du kan IKKE få en behandling hvis du lider/har:

– Diabetes (ukontrolleret)
– tager blodfortyndende medicin
– er gravid/ammer
– eller har lever sygdomme

Er du i tvivl så ring inden en konsultation

Hvordan er fedtfrysning mere effektivt end en slankekur?

Når du eksempelvis går på slankekur, vil du ofte opleve, at i det øjeblik du stopper din kur, så kommer fedtet lynhurtigt tilbage. Det er fordi, at du på en slankekur blot krymper dine fedtdepoter, men du har stadigt den samme mængde.
Med en fedtfrysning fjerner vi altså fedtcellerne, i stedet for blot at reducere størrelsen på dem.

Hvor skånsom er en fedtfrysning?

Dagen efter en fedtfrysning kan du uden problemer tage på arbejde, hvor du ved kirurgiske indgreb typisk vil være tvunget til at slappe af nogle dage, for at dæmpe hævelsen, sikre at såret heler som det skal, og være mere eller mindre fri for smerter.

Spørgsmål til din behandling?

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Hvor ofte må jeg få en fedtfrysningsbehandling?

  Det anbefales typisk, at der går minimum 4 uger imellem dine behandlinger. Årsagen til at der skal gå 4 uger imellem behandlingerne er, at din krop ikke både kan nedbryde og udskille fedtcellerne på samme tid. Derfor vil du også, tidligst kunne se det endelige resultat af din fedtfrysnings-behandling efter ca. 12 uger. Erfaring siger også, at der efter små 4 uger bedre kan konkludere, om der er behov for flere behandlinger, og hvor på kroppen de skal foretages, da der er et helt klart billede af resultatet af den sidste behandling.

  Hvor mange behandlinger anbefaler vi?

  Det er meget forskelligt hvor mange behandlinger der skal til, nogle får rigtigt fine resultater allerede efter første behandling, hvor andre har behov for flere. Typisk opleves det at folk får de bedste resultater ved 3 behandlinger. Men start med at kom ind til en gratis forundersøgelse, så er det nemmere at komme med en anbefaling.

  Hvilke bivirkninger er der ved fedtfrysning?

  Bivirkninger lige efter behandlingen
  Fordi du under behandlingen fryses ned til -8 grader på det behandlede område, vil du opleve at det behandlede område er følelsesløst, lige som kroppen vil være en smule hævet grundet den mindskede blodreduktion umiddelbart efter behandlingen.

  Dette vil dog typisk fortage sig i løbet af ganske få minutter. I meget sjældne tilfælde kan der godt gå et par timer, men det hører til sjældenhederne.

  Bivirkninger 2-5 dage efter behandlingen
  De fleste bivirkninger vil maksimalt være at mærke 2-5 dage efter behandlingen, og føles i form af lette smerter, ømhed, blå mærker, mindre hævelse og i sjældne tilfælde følelsesløshed.

  Bivirkninger efter 5 dage fra behandlingen

  Efter 5 dage vil de fleste ikke have nogle som helst bivirkninger. Men ingen regler uden undtagelser. I meget sjældne tilfælde kan ømhed og delvis følelsesløshed fortsætte lidt længere end forventet.

  Men ingen af de oplevede bivirkninger ved fedtfrysning vil hæmme din hverdag, og være til nogen særlig gene for dig i almindelighed, da fedtfrysning er en af de absolut mest skånsomme metoder til fedtreduktion.

  Vælg en specialist i fedtfrysning

  Fedtfrysning er en kompliceret behandlingsform, som kræver ekspertise, erfaring og professionelt udstyr, hvis man ønsker at opnå de bedst mulige resultater.

  Hvis du som kunde vil have det absolut bedste resultat ud af din behandling, kræver det at din behandler er erfaren, specialiseret og fokuseret på fedtfrysning.

  På den måde er du sikret en korrekt og fagligt kompetent rådgivning, der sikrer at du får lige præcis det resultat, som du har drømt om.

  Fedtfrysning – et spørgsmål om tryghed og kemi

  For dig der ikke har fået lavet en fedtfrysning før, så er trygheden ved at have en forstående og omsorgsfuld specialist til at lave din første fedtfrysning, med til at gøre din oplevelse med behandlingen mere afslappende.

  Både fordi du ved, at den person der betjener maskinen, ved hvad hun laver, men også fordi at kemi er super vigtigt i et klient/behandler forhold.

  Når behandlingen påbegyndes, så skal du blot lægge dig ned tage musik i ørene og slappe af, så tager behandleren sig af resten.

  At du får en god oplevelse, betyder også for  klinikken, at du som klient er tilfreds og kan anbefale din behandling til andre folk i dit netværk.

  For ingen reklamer i verden slår værdien af tilfredse kunder. Derfor er din kundetilfredshed vigtig for din klinik.

  Sikker behandling

  Sørg for at finde en klinik hvor du bliver behandlet af uddannet personale, som arbejder dedikeret for at du kan føle dig helt tryg hele vejen igennem din behandling.

  Fedtfrysning er en ikke invasiv behandling, der i modsætning til en fedtsugning skåner dig for risikoen for efterfølgende komplikationer.

  Fedtfrysning anvender et vakum til at fastholde den del af din krop, som har brug for en behandling. Underbehandlingen udsættes huden for temperaturer ned til -8 grader.

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvad er fedtfrysning?

  Fænomenet fedtfrysning, blev udviklet og dokumenteret i samarbejde læger og
  forskere fra Harvard University tilbage i 2005. Hermed er fedtfrysning en af de
  nyere teknologier, i modsætning til de klassiske fedtreduceringsmetoder, som
  fedtsugning eller gastric bypass. Da fedtfrysning ikke kræver et kirurgisk
  indgreb, er dette blevet den mest skånsomme metode indenfor fedtreduktion.

  Er fedtfrysning effektivt?

  Fedtfrysning er en yderst effektiv og skånsom fedtreduceringsmetode, med en
  virkning som kan sammenlignes med en kirurgisk fedtsugning. Ved en
  fedtfrysning opnår du en reduktion af fedtdepoterne på 20-25 % på én enkelt
  behandling.

  Kan fedtfrysning være farligt?

  Du kan være helt rolig, ved fedtfrysnings behandling. Denne type behandling er
  ganske ufarlig og veldokumenteret. Bivirkningerne ved fedtfrysning er meget få
  og de forsvinder alle efter ganske kort tid, og du risikerer ikke ar for livet, som
  ved eksempelvis et kirurgisk indgreb.

  Er fedtfrysning sundt?

  Fedtfrysning er en ikke-kirurgisk procedure, der fryser og eliminerer uønsket fedt på kroppen.

  Det er en sikker og effektiv metode til at reducere fedtdepoter, og der er ingen kendte sundhedsmæssige risici forbundet med proceduren. Fedtfrysning er ikke kun sundt i forhold til at fjerne fedt, men det kan også have positive effekter på ens selvværd og selvtillid.

  Det er dog vigtigt at bemærke, at fedtfrysning ikke er en erstatning for en sund livsstil, herunder regelmæssig motion og en afbalanceret kost.

  Hvor lang tid går der før fedtfrysning virker?

  Allerede efter den første behandling ses der en reduktion i antallet af fedtceller
  på 20-25%. Nogle kunder nøjes kun med en behandling,
  hvor andre ønsker flere behandlinger, for et mere tydeligt resultat.

  Hvornår kan man forvente resultater efter fedtfrysning?

  Efter en fedtfrysning kan det tage nogle uger eller måneder, før man begynder at se tydelige resultater.

  Dette skyldes, at kroppen gradvist eliminerer de frosne fedtceller gennem sit naturlige udrensningssystem.

  De fleste patienter oplever en gradvis reduktion af fedtdepoter i løbet af de første måneder efter behandlingen.
  Det endelige resultat kan variere fra person til person, og det er vigtigt at have realistiske forventninger.

  Nogle patienter kan have behov for flere behandlinger for at opnå det ønskede resultat, og det er vigtigt at følge op med en professionel for at evaluere og justere behandlingsplanen efter behov.

   

  Hvad koster en fedtfrysning?

  Prisen for en fedtfrysning kan variere afhængigt af flere faktorer. Først og fremmest afhænger prisen af det område på kroppen, der skal behandles. Typiske områder inkluderer mave, lår, hofter og overarme. Størrelsen på området kan også påvirke prisen, da større områder kan kræve mere tid og ressourcer.

  Derudover kan prisen også variere afhængigt af klinikken, hvor man får udført behandlingen. Nogle klinikker kan have højere omkostninger, hvilket kan afspejles i prisen for behandlingen. Det er derfor vigtigt at researche forskellige klinikker og deres priser, før man beslutter sig for en fedtfrysning.
  I gennemsnit kan prisen for en enkelt fedtfrysning behandling ligge mellem 3.000 og 10.000 kroner. Dette inkluderer normalt én behandlingssession, men flere sessioner kan være nødvendige for at opnå det ønskede resultat. Det kan også være nødvendigt med opfølgende behandlinger for at vedligeholde resultatet over tid.

  Udover selve behandlingsprisen er der også andre omkostninger, der kan være forbundet med en fedtfrysning. For eksempel kan der være omkostninger til forberedelse før behandlingen, såsom undersøgelser eller konsultationer med en læge. Der kan også være omkostninger til efterbehandling, såsom specielle cremer eller kompressionsbeklædning, der kan hjælpe med at optimere resultatet.

  Er der bivirkninger ved fedtfrysning?

  Der er generelt få bivirkninger ved fedtfrysning, og de er normalt milde og midlertidige. Nogle af de mest almindelige bivirkninger inkluderer:

  1. Rødme og hævelse: Umiddelbart efter behandlingen kan det behandlede område være rødt og hævet. Dette er en normal reaktion og forsvinder normalt inden for få dage.

  2. Blå mærker: Nogle patienter kan opleve blå mærker på det behandlede område efter fedtfrysning. Dette skyldes normalt, at behandlingen kan påvirke blodkarrene i området. Blå mærker forsvinder normalt af sig selv over tid.

  3. Følelsesløshed eller prikken i huden: Under behandlingen kan man opleve midlertidig følelsesløshed eller prikken i huden på det behandlede område. Dette skyldes, at kulden påvirker nervetrådene midlertidigt. Normalt forsvinder denne følelse efter nogle uger.

  4. Smerter eller ubehag: Nogle patienter kan opleve lette smerter eller ubehag under behandlingen eller i de første dage efter behandlingen. Dette kan variere fra person til person og kan lindres med smertestillende medicin, hvis nødvendigt.
  Det er vigtigt at bemærke, at alvorlige bivirkninger er sjældne, men det er altid bedst at konsultere en professionel og følge deres instruktioner for at minimere risikoen for bivirkninger.

  Hvem kan ikke få fedtfrysning?

  • Unge under 18 år
  • Personer med betændelse eller sår i området, som skal behandles
  • Personer, som får blodfortyndende medicin
  • Personer med for lidt fedt eller løs hud
  • Personer med kuldeallergi (Raynauds syndrom)
  • Personer med blødersygdom (Willebrands sygdom)
  • Personer, som er i kemobehandling eller strålebehandling
  • Personer med Cryoglobulinemia (Nogle specielle proteiner i blodet)

  Hvad er bedst fedtfrysning eller fedtsugning?

  Fedtfrysning og fedtsugning er begge behandlinger, der kan hjælpe med at reducere uønsket fedt på kroppen. Forskellen ligger i, hvordan fedtet fjernes:

  Ved fedtfrysning bruges kulde til at nedfryse og ødelægge fedtcellerne. Kroppen vil derefter naturligt eliminere disse døde celler over tid. Denne metode er non-invasiv og ikke-kirurgisk, hvilket betyder, at der ikke er nogen snit eller sammensygning involveret. Fedtfrysning kan være ideel til personer, der har områder med genstridigt fedt, som ikke reagerer på kost og motion.

  Fedtsugning derimod er en kirurgisk procedure, hvor fedtet fjernes ved hjælp af en sugekanyle. Dette indebærer typisk anæstesi og kan kræve en vis bedringstid. Fedtsugning er velegnet til personer, der har større mængder af uønsket fedt, eller dem der ønsker mere dramatiske resultater.

  Valget mellem fedtfrysning og fedtsugning afhænger af den enkelte persons behov, præferencer og mål.