Hvad er en fedtfrysning egentligt, udover en effektiv måde at fjerne uønsket fedt?

Fedtfrysning Forårstilbud:

Book 3 behandlinger på samme tid og få 50% rabat

Før: 18.000,- for 3 behandlinger
Nu:  9.000,- for 3 behandlinger

Vil du starte med 1 behandling?
Intet problem, spar også lige nu 33% på en enkelt behandling - KUN 4000 kr.


Fedtfrysning i København

Møller Poulsen er vi er af de førende klinikker i Danmark indenfor Fedfrysning behandling. Vi har udelukkende erfarne og uddannede behandlere hos os. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og trygheden, som der skal være ved skønhedsbehandlinger.

Hvad er fedtfrysning?

Fedtfrysning er en nyere teknologi, der er udviklet og dokumenteret i samarbejde med ledende læger og forskere fra Harvard University tilbage i 2005.

I modsætning til de klassiske fedtreduktions indgreb kræver en fedtfrysning ikke kirurgi, som du eksempelvis oplever det ved en fedtsugning eller gastric bypass. Det gør fedtfrysning til den måske mest skånsomme metode til fedtreduktion her i 2019.

Hvordan fungerer fedtfrysning?

En fedtfrysningsbehandling fungerer ved, at man med en applikator fryser fedtcellerne ned til -8 grader. Ved -8 grader vil dine fedtceller krystallisere, hvilket resulterer i, at fedtcellerne dør, og altså ikke kommer igen.

For dem der har nogle meget specifikke ønsker til, hvor på kroppen de ønsker at tabe sig, så er fedtfrysning en fantastisk behandlingsform.

Når du eksempelvis løber en tur eller går på slankekur, så har du sikkert oplevet, at du ikke har den store kontrol over, hvor på kroppen du taber dig.

Mange kvinder oplever, at de første kilo bliver taget fra numse og bryster, hvor de i den optimale verden havde fået en smallere talje og en fladere mave.

Med fedtfrysning kan du, mere eller mindre selv bestemme, hvor på kroppen du ønsker at tabe dig.

BOOK en Gratis konsultation

100% Gratis og uforpligtende konsultation, inden du beslutter dig for om fedtfrysning er for dig.

Certificeret behandler

Fedtfrysning Forårstilbud:

Book 3 behandlinger på samme tid og få 50% rabat

Før: 18.000,- for 3 behandlinger

Nu:  9.000,- for 3 behandlinger

Vil du starte med 1 behandling?

Intet problem, spar også lige nu 33% på en enkelt behandling – KUN 4000 kr.

Hvilke områder kan fedtfryses?

Fedtfrysning kan bruges til at fjerne de særligt genstridige ekstra kilo. Behandlingen er også kendt som Coolsliming, det er ikke en slankekur men et godt alternativ til en fedtsugning. Fedtfrysning kan benyttes til fjerne fedt på følgende områder:

Fedtfrysning af Lår og hofter

Hvis dit fedt har valgt at sætte sig på dine lår og hofter, så er der også hjælp at hente for dig. Du kan sagtens få nogle tyndere lår som ikke mødes når du går eller komme ned i nogle mindre størrelses bukser.

Siden fedtet på lår og hofter sidder fordelt over et større stykke vil det ofte tage flere konsultationer at opnå det ønskede resultat, da det ikke er muligt at behandle hele vejen rundt om lårene eller hofterne på en gang.

Fedtfrysning af Dansehåndtag

Dansehåndtag som de bl.a. kaldes, er overskydende fedt som sidder på siden af maven over hoften. Det er et klassisk sted for overskydende fedt at sætte sig og som er ekstra synligt når man går med stramt siddende tøj. Hvis du gerne vil slippe af med dellen på siden og samtidig få fremhævet dine kvindelige former, så er en fedtfrysning en ideel løsning for dig.

Fedtfrysning af Bryster (mænd)

Mandebryster er et problem for mange mænd, problemet opstår når overskydende fedt sætter sig på brystet. Det er et problem, som let kan lede til nedsat selvværd og resultere i at man undgår at deltage i bestemte sociale sammenhæng, så som f.eks. at deltage i ture på stranden, hvor det er normalt med en bar overkrop. Her kan en fedtfrysning være en god løsning til det kosmetiske problem.

 

Fedtfrysning af Mave

Maven er for mange et svært sted at tabe sig på. Uanset hvor ofte folk løber eller laver mavebøjninger, så vil det blødemaveskind bare ikke forsvinde. Her er en fedtfrysning en god løsning til du kan få den mave du altid har drømt om.

Før -og efterbilleder af fedtfrysning

BOOK en Gratis konsultation

100% Gratis og uforpligtende konsultation, inden du beslutter dig for om fedtfrysning er for dig.

Certificeret behandler

Er fedtfrysning farligt?

Du kan være helt rolig. Fedtfrysning er en ganske ufarlig og veldokumenteret behandling. Der kan være meget få bivirkninger ved fedtfrysning, men de forsvinder alle efter ganske kort tid, og du risikere ikke mén for livet, som ved eksempelvis kirurgiske indgreb.

Du kan IKKE få en behandling hvis du lider/har:

– Diabetes (ukontrolleret)
– tager blodfortyndende medicin
– er gravid/ammer
– eller har lever sygdomme

Er du i tvivl så ring inden en konsultation

Hvordan er fedtfrysning mere effektivt end en slankekur?

Når du eksempelvis går på slankekur, vil du ofte opleve, at i det øjeblik du stopper din kur, så kommer fedtet lynhurtigt tilbage. Det er fordi, at du på en slankekur blot krymper dine fedtdepoter, men du har stadigt den samme mængde.
Med en fedtfrysning fjerner vi altså fedtcellerne, i stedet for blot at reducere størrelsen på dem.

Hvor skånsom er en fedtfrysning?

Dagen efter en fedtfrysning kan du uden problemer tage på arbejde, hvor du ved kirurgiske indgreb typisk vil være tvunget til at slappe af nogle dage, for at dæmpe hævelsen, sikre at såret heler som det skal, og være mere eller mindre fri for smerter.

Spørgsmål til din behandling?

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Hvor ofte må jeg få en fedtfrysningsbehandling?

  Vi anbefaler typisk, at der går minimum 4 uger imellem dine behandlinger.

  Årsagen til at der skal gå 4 uger imellem behandlingerne er, at din krop ikke både kan nedbryde og udskille fedtcellerne på samme tid. Derfor vil du også, tidligst kunne se det endelige resultat af din fedtfrysnings-behandling efter ca. 12 uger.

  Erfaring siger også, at vi efter små 4 uger bedre kan konkludere, om der er behov for flere behandlinger, og hvor på kroppen de skal foretages, da vi har et helt klart billede af resultatet af den sidste behandling.

  Hvor mange behandlinger anbefaler vi?

  Det er meget forskelligt hvor mange behandlinger der skal til, nogle får rigtigt fine resultater allerede efter første behandling, hvor andre har behov for flere. Typisk oplever vi at folk får de bedste resultater ved 3 behandlinger. Men start med at kom ind til en gratis forundersøgelse, så kan vi bedre komme med en anbefaling.

  Hvilke bivirkninger er der ved fedtfrysning?

  Bivirkninger lige efter behandlingen
  Da vi under behandlingen fryser det behandlede område ned til -8 grader, vil du opleve at det behandlede område er følelsesløst, lige som kroppen vil være en smule hævet grundet den mindskede blodreduktion umiddelbart efter behandlingen.

  Dette vil dog typisk fortage sig i løbet af ganske få minutter. I meget sjældne tilfælde kan der godt gå et par timer, men det hører til sjældenhederne.

  Bivirkninger 2-5 dage efter behandlingen
  De fleste bivirkninger vil maksimalt være at mærke 2-5 dage efter behandlingen, og føles i form af lette smerter, ømhed, blå mærker, mindre hævelse og i sjældne tilfælde følelsesløshed.

  Bivirkninger efter 5 dage fra behandlingen

  Efter 5 dage vil de fleste ikke have nogle som helst bivirkninger. Men ingen regler uden undtagelser. I meget sjældne tilfælde kan ømhed og delvis følelsesløshed fortsætte lidt længere end forventet.

  Men ingen af de oplevede bivirkninger ved fedtfrysning vil hæmme din hverdag, og være til nogen særlig gene for dig i almindelighed, da fedtfrysning er en af de absolut mest skånsomme metoder til fedtreduktion.

  Vi er specialister i fedtfrysning

  Fedtfrysning er en kompliceret behandlingsform, som kræver ekspertise, erfaring og professionelt udstyr, hvis man ønsker at opnå de bedst mulige resultater.

  Hos Møller Poulsen har vi valgt at specialisere os i fedtfrysning.

  Det har vi gjort, fordi vi ved af erfaring, at du som kunde får det absolut bedste resultat ud af din behandling, når din behandler erfaren, specialiseret og fokuseret på fedtfrysning.

  På den måde er du sikret en korrekt og fagligt kompetent rådgivning, der sikrer at du får lige præcis det resultat, som du har drømt om.

  Fedtfrysning – et spørgsmål om tryghed og kemi

  For dig der ikke har fået lavet en fedtfrysning før, så er trygheden ved at have en forstående og omsorgsfuld specialist til at lave din første fedtfrysning, med til at gøre din oplevelse med behandlingen mere afslappende.

  Både fordi du ved, at den person der betjener maskinen, ved hvad hun laver, men også fordi at kemi er super vigtigt i et klient/behandler forhold.

  Når vi påbegynder behandlingen, så skal du blot lægge dig ned tage musik i ørene og slappe af, så tager vi os af resten.

  At du får en god oplevelse, betyder også for os som klinik, at du som klient kan anbefale os til andre folk i dit netværk, og ingen reklamer i verden slår værdien af tilfredse kunder.

  Derfor investerer vi i kundetilfredshed frem for alt.

  Sikker behandling

  Hos os bliver du altid behandlet af uddannet personale, som arbejder dedikeret for at du kan føle dig helt tryg hele vejen igennem din behandling.

  Fedtfrysning er en ikke invasiv behandling, der i modsætning til en fedtsugning skåner dig for risikoen for efterfølgende komplikationer.

  Fedtfrysning anvender et vakum til at fastholde den del af din krop, som har brug for en behandling. Underbehandlingen udsættes huden for temperaturer ned til -8 grader.

  BOOK en Gratis konsultation

  100% Gratis og uforpligtende konsultation, inden du beslutter dig for om fedtfrysning er for dig.

  Certificeret behandler

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvad er fedtfrysning?

  Fænomenet fedtfrysning, blev udviklet og dokumenteret i samarbejde læger og
  forskere fra Harvard University tilbage i 2005. Hermed er fedtfrysning en af de
  nyere teknologier, i modsætning til de klassiske fedtreduceringsmetoder, som
  fedtsugning eller gastric bypass. Da fedtfrysning ikke kræver et kirurgisk
  indgreb, er dette blevet den mest skånsomme metode indenfor fedtreduktion.

  Hvad koster fedtfrysning?

  Hos Møller Poulsen, kan du spare 50% på 3 behandlinger til 9.000 kr. Hvis du vil
  starte med 1 behandling, kan du spare 33% på en enkelt behandling til kun
  4.000 kr.

  Er fedtfrysning effektivt?

  Fedtfrysning er en yderst effektiv og skånsom fedtreduceringsmetode, med en
  virkning som kan sammenlignes med en kirurgisk fedtsugning. Ved en
  fedtfrysning opnår du en reduktion af fedtdepoterne på 20-25 % på én enkelt
  behandling.

  Kan fedtfrysning være farligt?

  Du kan være helt rolig, ved fedtfrysnings behandling. Denne type behandling er
  ganske ufarlig og veldokumenteret. Bivirkningerne ved fedtfrysning er meget få
  og de forsvinder alle efter ganske kort tid, og du risikerer ikke ar for livet, som
  ved eksempelvis et kirurgisk indgreb.

  Hvor lang tid går der før fedtfrysning virker?

  Allerede efter den første behandling ses der en reduktion i antallet af fedtceller
  på 20-25%. Hos Møller Poulsen, nøjes nogle kunder kun med en behandling,
  hvor andre ønsker flere behandlinger, for et mere tydeligt resultat. Da en
  fedtfrysning kan gentages, tilbyder vi om til 50% på 3 behandlinger hos Møller
  Poulsen.

  Følg med i det seneste nye

  Følg med på vores Facebook, og bliv opdateret om vores nyheder og gode tilbud.