Om Permanent hårfjerning

Permanet hårfjerning sommertilbud:

Betal for dyreste område og få 50% rabat på ubegrænset antal tilvalgte områder i samme behandling!

Køb vores startpakke på 4 behandlinger og få 15% yderligere samlerabat.


Om Permanent hårfjerning

Hvis du vil vide mere om Permanent hårfjerning med SHR og hvordan det virker, så læs med her.

SHR- er en forkortelse for Super-Hair-Removal. Og det er afløseren for IPL-laserbehandlingen. Teknologien med SHR har overhalet den gamle laser hårfjerning på mange områder.

Men de væsentlige ændringer i den nye SHR diode-laser hårfjernings metode er at:

 • Nu kan man også laser behandle lyse og røde hår.
 • Alle hudtyper kan behandles.
 • Behandlingen er smertefri.


HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Ved permanent hårfjerning skal man have fat i hårets membran som sidder i hårskaftet lige under huden, for at gøre det skal man få laserens lys omdannet til varme igennem hårets pigment. Derfor er det også meget vigtigt at man er grundigt barberet, når man møder op til sin behandling. Ellers rammer man med lyset oven på huden, og det bliver derfor en virkningsløs behandling netop for det hår.

Når lyset rammer hårets pigment i hårskaftet, ledes lyset ud til membranen, som nedbrydes, og uden den kan håret ikke vokse. Derfor er behandlingen permanent.

Op til 4 uger før, og under et behandlingsforløb må du derfor ikke

 • plukke hår.
 • få fortaget voksbehandling.

Da disse metoder hiver håret helt ud, og derfor kan laseren ikke komme af med varmen og dermed gøre sit arbejde. Men du må gerne barbere dig under forløbet.

På grund af hårets naturlige vækstfaser, og det at du dagligt taber og slider hår af, er kun ca. 20% af dine hår aktive og synligt udvokset. Derfor kan ingen behandlinger være permanente løst på én behandlinger og man må forvente flere. Hos os ser vi løste opgaver mellem 8-12 behandlinger, i sjældne tilfælde flere.

Gevinsten, ud over den åbenlyse, at der ikke er hår tilbage at barbere, er du ikke længere skal bekymre dig om indgroet hår, barberings knopper, skægpest og skraber skader som rifter og sår.

Hvad kan man permanent hårfjerne

Så hvad kan man permanent hårfjerne. Kan alle hårtyber permanent hårfjernes med SHR laseren? Ja, alle hårtyper, hårfarver og alle slags hudtyper kan nu behandles.

Det eneste som ikke kan behandles med SHR er:

 • Grå hår
 • Dun hår
 • Hår oven på tatoveringer
 • Hår på hovedet
 • Hormonelle forstyrrelser, såsom graviditet, under overgangsalderen, og hormonsygdomme.

Særlig ved intim hårfjerning skal man forvente flere behandlinger end andre steder på kroppen. Det er forbi at man ikke kan sætte lige så høj kraft på laseren på grund af at man er ekstra følsom i disse områder.

Særligt ved antal laserbehandling

Hvorfor kan man ikke sige nøjagtigt hvor mange laser hårfjerning behandlinger der skal til? Hud og hårtyper samt hårfarven og samspillet imellem, har rigtigt meget at sige om antallet. Ens personlig vækstcyklus i håret og andre faktorer spiller alle sammen en rolle i antallet af permanent hårfjernings behandlinger. 

Permanent hårfjernings specialist

Men hele grunden til at du skal vælge en permanent hårfjernings specialist som Møller-Poulsen som behandler er grundigheden og den viden som vi hele tiden arbejder med at forbedre laser hårfjerning behandlingen med.

Uønsket hårvækst i ansigtet som kvinde

Når man som kvinde får uønsket hårvækst i ansigtet, kan ens feminine selvforståelse godt lide overlast. Men heldigvis er SHR hårfjerning laser blevet tilgængeligt til ansigtsbehandlinger, når man taler om permanent hårfjerning kvinder med laserbehandling.

Permanent hårfjerning mænd

Der findes lige så mange behandlingstyper til mænd som der gør til kvinder. Permanent hårfjerning til mænd er dog lidt anderledes i forhold til områder. Den mest udbredte behandlingsform er hårfjerning af hår på ryggen. Vi ser næsten ligeså mange med laser hårfjerning på skuldre og lænd i vores klinik i København. Laserbehandling ansigt og mellem bryn er også populært.

Mindske hårvæksten på hænder og arme er også udbredt med SHR Laser hårfjerning.

Permanent hårfjerning resultater

Som forklaret tidligere, er vi gået fra 6 til 4 behandlinger i samle rabatten. Det har været nødvendig fordi vores Permanent hårfjerning resultater har været langt bedre end forventet. Med de forbedringerne vi løbende arbejder med, kan store resultater ses fra gang til gang. Grundigheden hos os med laser hårfjerning kan læses med langt færre permanent hårfjerning behandlinger. Man skal dog altid forvente, at en behandlingsforløb på 8-12 behandlinger. 

Klinik Møller-Poulsen er sikkert ikke billigere pr. behandling ved sammenligning med andre anti-aging klinikker, men billigst når man ser på endeligt resultat, og antal brugte permanent hårfjerning behandlinger for at nå dertil. Det er derfor vores permanente hårfjerning er billig uden at gå på kompromis med kvaliteten – tværtimod.

Populære behandlinger for kvinder

 • Intim hårfjerning
 • Fjernelse af hår i armhule
 • Permanent hårfjerning af ben

For mænds permanent hårfjerning top behandlinger

 • fuld krop hårfjernelse
 • permanent hårfjerning på ryggen
 • laserhårfjerning af hænder og arme.

Permanent hårfjerning Konsultation

Book tid til en grundig, personlig og gratis permanent hårfjerning konsultation hos anti-aging klinikken Møller Poulsen. Konsultationen er obligatorisk før opstart:

-fordi vi bedømmer hårtyper og hudtyper som forberedelse til behandlingen.

-du skal som minimum lade et lille område lade være ubarberet.

– hvis du får lavet voksbehandlinger, skal der gå 4 uger inden du kan påbegynde en permanent hårfjerningsbehandling hos Møller-Poulsen.

-Få evt, din behandling som Finansiering med RENTEFRI DELBETALING. Læs mere

Der er mødepligt til en booket gratis konsultation, og vi opkræver et udeblivelsesgebyr på 500kr medmindre man har aflyst senest 12 timer før.  Ellers er konsultationen 100% uforpligtende også hvis man ikke vælger at få foretaget en behandling efterfølgende.

Hos Møller-Poulsen går vi ikke på kompromis med kvalitet og grundighed, det betyder naturligvis også når vi taler om udstyr. For vores kunders sikkerhed og behandlingen kvalitet kan vi granenter dig, at vores udstyr er det bedste. Vores behandlere er særligt verificeret med certifikat i netop den maskine type vi benytter, og at det kommer dig og din sikkerhed til gode, og ikke mindst får du en verdensklasse behandling. Så selvom behandlingerne varierer fra person til person vil det altid den bedst mulig behandling på markedet for et hurtig og effektiv behandlingsforløb.

BOOK en Gratis konsultation

Få en 100% gratis konsultation til SHR.
Konsultationen er obligatorisk inden opstart af en permanent hårfjernings behandling

Julie Møller Poulsen

Certificeret behandler

Kvinde - permanent
Mand profil - permanent

Permanent hårfjerning sommertilbud:
Betal for dyreste område og få 50% rabat på ubegrænset antal tilvalgte områder i samme behandling!

Køb et klippekort på 4 behandlinger og få 15% yderligere samlerabat.

BOOK en Gratis konsultation

Få en 100% gratis konsultation til SHR.
Konsultationen er obligatorisk inden opstart af en permanent hårfjernings behandling

Julie Møller Poulsen

Certificeret behandler

Hvem kan få hårfjerning?

Vi tilbyder behandlingen til både mænd og kvinder, og de eneste regler vi har er:

 • At du er over 18 år
 • At du ikke er gravid under behandlingen. 

Vores professionelle udstyr gør det muligt for os at behandle alle slags hår- og hudtyper. Som en af de få klinikker i Danmark kan vi med vores fantastiske udstyr også behandle lyse og røde hår.

Permanent hårfjernings specialist

Hovedårsagen til at du skal vælge specialisten Møller-Poulsen, som behandler til din permanente hårfjerning, er, at den grundighed og viden der hele tiden arbejdes på at forbedres. Så du kan få den bedste behandling inden for laser behandling til permanent hårfjerning.
 

Hvor kan man få permanent hårfjerning?

Alle slags hårtyper, hårfarver og hudtyper kan nu behandles.

Det eneste som ikke kan behandles med SHR, som er den nyeste og mest skånsomme behandlingsform, er:

 • Grå hår
 • Dun hår
 • Hår oven på tatoveringer
 • Hår på hovedet
 • Hormonelle forstyrrelser, såsom graviditet, under overgangsalderen, og hormonsygdomme

Særligt ved intim hårfjerning skal man forvente flere behandlinger end andre steder på kroppen. Det er forbi at man ikke kan sætte lige så høj kraft på laseren, da man er ekstra følsom i disse områder.

Særligt ved laserbehandling er, at man ikke på forhånd kan oplyse om, hvor mange behandlinger der skal til. Det skyldes, at din hud, hårtype, hårfarve og samspillet herimellem påvirker, hvor mange behandlinger du skal bruge. Når du skal have foretaget permanent hårfjerning spiller personlig vækstcyklus og andre faktorer alle en rolle også.

Permanent Hårfjerning

Spørgsmål til din behandling?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply.

Permanent hårfjerning for kvinder

Når man som kvinde får uønsket hårvækst i ansigtet, kan ens feminine selvforståelse godt lide overlast. Heldigvis er SHR hårfjerningslaser blevet tilgængeligt til ansigtsbehandlinger, så det både bliver nemmere og mere skånsomt at få foretaget permanent hårfjerning i ansigtet. Der findes dog også andre populære steder at få foretaget hårfjerning.

Populære behandlinger for kvinder

 • Intim hårfjerning
 • Fjernelse af hår i armhule
 • Permanent hårfjerning på ben

Permanent hårfjerning mænd

Der findes lige så mange behandlingstyper til mænd, som der gør til kvinder. Permanent hårfjerning til mænd er dog lidt anderledes i forhold til områder. Den mest udbredte behandlingsform er hårfjerning på ryggen. Antallet af mænd der får fjernet får på skuldre og lænd er næsten lige så højt på vores klinik i København. Derudover ses også en stigende interesse for laserbehandling i ansigtet og mellem bryn.

Mindskning af hårvæksten på hænder og arme er også udbredt med SHR Laser hårfjerning.

Mænds foretrukne behandlinger

 • Hårfjernelse på hele kroppen
 • Permanent hårfjerning på ryggen
 • Laserhårfjerning af hænder og arme.

Permanent hårfjerning Konsultation

Book tid til en uforpligtende konsultation, der giver dig grundig og personlig vejledning om dine muligheder hos anti-aging klinikken Møller Poulsen. En konsultation er obligatorisk før opstart af behandlingsforløb:

 • Vi bedømmer hårtyper og hudtyper som forberedelse til behandlingen.
 • Du skal som minimum lade et lille område lade være ubarberet.
 • Hvis du får lavet voksbehandlinger, skal der gå 4 uger inden du kan påbegynde en permanent hårfjerningsbehandling hos Møller-Poulsen.
 • Få evt, din behandling finansiering med RENTEFRI DELBETALING. Læs mere her

Booker du en gratis konsultation er der mødepligt, og vi opkræver et udeblivelsesgebyr på 500kr, medmindre du har aflyst senest 12 timer før.  Ellers er konsultationen 100% uforpligtende, også hvis du vælger ikke at få foretaget en behandling efterfølgende.

Permanent hårfjerning delbetaling

Vores værdier og ansvar

Hos Møller-Poulsen går vi ikke på kompromis med kvalitet og grundighed. Det betyder naturligvis også, at vores udstyr er i tip top stand. For vores kunders sikkerhed og behandlingens kvalitet kan vi garantere dig, at vores udstyr er det bedste. Vores behandlere er særligt verificeret med certifikat i netop den maskine type, vi benytter. Det kommer dig og din sikkerhed til gode, så du får en behandling i verdensklasse. Selvom behandlingerne varierer fra person til person, vil du altid få den bedst mulige behandling på markedet for et hurtig og effektiv behandlingsforløb.

Følg med i det seneste nye

Følg med på vores Facebook, og bliv opdateret om vores nyheder og gode tilbud.