Hvilke dele af kroppen, kan med fordel fedtfryses?

Fedtfrysning Sommertilbud:

Book 3 behandlinger på samme tid og få 50% rabat

Før: 18.000,- for 3 behandlinger
Nu:  9.000,- for 3 behandlinger

Vil du starte med 1 behandling?
Intet problem, spar også lige nu 33% på en enkelt behandling - KUN 4000 kr.


Hvilke områder kan fedtfryses?

Fedtfrysning kan bruges til at fjerne de særligt genstridige ekstra kilo. Behandlingen er også kendt som Coolsliming, det er ikke en slankekur men et godt alternativ til en fedtsugning. Fedtfrysning kan benyttes til fjerne fedt på følgende områder:

Fedtfrysning af Lår og hofter

Hvis dit fedt har valgt at sætte sig på dine lår og hofter, så er der også hjælp at hente for dig. Du kan sagtens få nogle tyndere lår som ikke mødes når du går eller komme ned i nogle mindre størrelses bukser.

Siden fedtet på lår og hofter sidder fordelt over et større stykke vil det ofte tage flere konsultationer at opnå det ønskede resultat, da det ikke er muligt at behandle hele vejen rundt om lårene eller hofterne på en gang.

Fedtfrysning af Dansehåndtag

Dansehåndtag som de bl.a. kaldes, er overskydende fedt som sidder på siden af maven over hoften. Det er et klassisk sted for overskydende fedt at sætte sig og som er ekstra synligt når man går med stramt siddende tøj. Hvis du gerne vil slippe af med dellen på siden og samtidig få fremhævet dine kvindelige former, så er en fedtfrysning en ideel løsning for dig.

Fedtfrysning af Bryster (mænd)

Mandebryster er et problem for mange mænd, problemet opstår når overskydende fedt sætter sig på brystet. Det er et problem, som let kan lede til nedsat selvværd og resultere i at man undgår at deltage i bestemte sociale sammenhæng, så som f.eks. at deltage i ture på stranden, hvor det er normalt med en bar overkrop. Her kan en fedtfrysning være en god løsning til det kosmetiske problem.

Fedtfrysning af Mave

Maven er for mange et svært sted at tabe sig på. Uanset hvor ofte folk løber eller laver mavebøjninger, så vil det blødemaveskind bare ikke forsvinde. Her er en fedtfrysning en god løsning til du kan få den mave du altid har drømt om.

Fedtfrysning Sommertilbud:

Book 3 behandlinger på samme tid og få 50% rabat

Før: 18.000,- for 3 behandlinger

Nu:  9.000,- for 3 behandlinger

Vil du starte med 1 behandling?

Intet problem, spar også lige nu 33% på en enkelt behandling – KUN 4000 kr.

Sikker behandling

Hos os bliver du altid behandlet af uddannet personale, som arbejder dedikeret for at du kan føle dig helt tryg hele vejen igennem din behandling.

Fedtfrysning er en ikke invasiv behandling, der i modsætning til en fedtsugning skåner dig for risikoen for efterfølgende komplikationer.

Fedtfrysning anvender et vakum til at fastholde den del af din krop, som har brug for en behandling. Underbehandlingen udsættes huden for temperaturer ned til -8 grader.

BOOK en Gratis konsultation

100% Gratis og uforpligtende konsultation, inden du beslutter dig for om fedtfrysning er for dig.

Julie Møller Poulsen

Certificeret behandler

Følg med i det seneste nye

Følg med på vores Facebook, og bliv opdateret om vores nyheder og gode tilbud.

Kontakt mig