Hvad er en fedtfrysning egentligt, udover en effektiv måde at fjerne uønsket fedt?

Fedtfrysning Sommertilbud:

Book 3 behandlinger på samme tid og få 50% rabat

Før: 18.000,- for 3 behandlinger
Nu:  9.000,- for 3 behandlinger

Vil du starte med 1 behandling?
Intet problem, spar også lige nu 33% på en enkelt behandling - KUN 4000 kr.


Hvad er fedtfrysning?

Fedtfrysning er en nyere teknologi, der er udviklet og dokumenteret i samarbejde med ledende læger og forskere fra Harvard University tilbage i 2005.

I modsætning til de klassiske fedtreduktions indgreb kræver en fedtfrysning ikke kirurgi, som du eksempelvis oplever det ved en fedtsugning eller gastric bypass. Det gør fedtfrysning til den måske mest skånsomme metode til fedtreduktion her i 2019.

Hvordan fungerer fedtfrysning?

En fedtfrysningsbehandling fungerer ved, at man med en applikator fryser fedtcellerne ned til -8 grader. Ved -8 grader vil dine fedtceller krystallisere, hvilket resulterer i, at fedtcellerne dør, og altså ikke kommer igen.

For dem der har nogle meget specifikke ønsker til, hvor på kroppen de ønsker at tabe sig, så er fedtfrysning en fantastisk behandlingsform.

Når du eksempelvis løber en tur eller går på slankekur, så har du sikkert oplevet, at du ikke har den store kontrol over, hvor på kroppen du taber dig.

Mange kvinder oplever, at de første kilo bliver taget fra numse og bryster, hvor de i den optimale verden havde fået en smallere talje og en fladere mave.

Med fedtfrysning kan du, mere eller mindre selv bestemme, hvor på kroppen du ønsker at tabe dig.

BOOK en Gratis konsultation

100% Gratis og uforpligtende konsultation, inden du beslutter dig for om fedtfrysning er for dig.

Julie Møller Poulsen

Certificeret behandler

Fedtfrysning Sommertilbud:

Book 3 behandlinger på samme tid og få 50% rabat

Før: 18.000,- for 3 behandlinger

Nu:  9.000,- for 3 behandlinger

Vil du starte med 1 behandling?

Intet problem, spar også lige nu 33% på en enkelt behandling – KUN 4000 kr.

BOOK en Gratis konsultation

100% Gratis og uforpligtende konsultation, inden du beslutter dig for om fedtfrysning er for dig.

Julie Møller Poulsen

Certificeret behandler

Er fedtfrysning farligt?

Du kan være helt rolig. Fedtfrysning er en ganske ufarlig og veldokumenteret behandling. Der kan være meget få bivirkninger ved fedtfrysning, men de forsvinder alle efter ganske kort tid, og du risikere ikke mén for livet, som ved eksempelvis kirurgiske indgreb.

Hvordan er fedtfrysning mere effektivt end en slankekur?

Når du eksempelvis går på slankekur, vil du ofte opleve, at i det øjeblik du stopper din kur, så kommer fedtet lynhurtigt tilbage. Det er fordi, at du på en slankekur blot krymper dine fedtdepoter, men du har stadigt den samme mængde.
Med en fedtfrysning fjerner vi altså fedtcellerne, i stedet for blot at reducere størrelsen på dem.

Hvor skånsom er en fedtfrysning?

Dagen efter en fedtfrysning kan du uden problemer tage på arbejde, hvor du ved kirurgiske indgreb typisk vil være tvunget til at slappe af nogle dage, for at dæmpe hævelsen, sikre at såret heler som det skal, og være mere eller mindre fri for smerter.

Spørgsmål til din behandling?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hvor ofte må jeg få en fedtfrysningsbehandling?

Vi anbefaler typisk, at der går minimum 4 uger imellem dine behandlinger.

Årsagen til at der skal gå 4 uger imellem behandlingerne er, at din krop ikke både kan nedbryde og udskille fedtcellerne på samme tid. Derfor vil du også, tidligst kunne se det endelige resultat af din fedtfrysnings-behandling efter ca. 12 uger.

Erfaring siger også, at vi efter små 4 uger bedre kan konkludere, om der er behov for flere behandlinger, og hvor på kroppen de skal foretages, da vi har et helt klart billede af resultatet af den sidste behandling.

Hvor mange behandlinger anbefaler vi?

Det er meget forskelligt hvor mange behandlinger der skal til, nogle får rigtigt fine resultater allerede efter første behandling, hvor andre har behov for flere. Typisk oplever vi at folk får de bedste resultater ved 3 behandlinger. Men start med at kom ind til en gratis forundersøgelse, så kan vi bedre komme med en anbefaling.

Hvilke bivirkninger er der ved fedtfrysning?

Bivirkninger lige efter behandlingen
Da vi under behandlingen fryser det behandlede område ned til -8 grader, vil du opleve at det behandlede område er følelsesløst, lige som kroppen vil være en smule hævet grundet den mindskede blodreduktion umiddelbart efter behandlingen.

Dette vil dog typisk fortage sig i løbet af ganske få minutter. I meget sjældne tilfælde kan der godt gå et par timer, men det hører til sjældenhederne.

Bivirkninger 2-5 dage efter behandlingen
De fleste bivirkninger vil maksimalt være at mærke 2-5 dage efter behandlingen, og føles i form af lette smerter, ømhed, blå mærker, mindre hævelse og i sjældne tilfælde følelsesløshed.

Bivirkninger efter 5 dage fra behandlingen

Efter 5 dage vil de fleste ikke have nogle som helst bivirkninger. Men ingen regler uden undtagelser. I meget sjældne tilfælde kan ømhed og delvis følelsesløshed fortsætte lidt længere end forventet.

Men ingen af de oplevede bivirkninger ved fedtfrysning vil hæmme din hverdag, og være til nogen særlig gene for dig i almindelighed, da fedtfrysning er en af de absolut mest skånsomme metoder til fedtreduktion.

Følg med i det seneste nye

Følg med på vores Facebook, og bliv opdateret om vores nyheder og gode tilbud.